Jubii, så er flybilletterne og visaerne kommet!

Igår fik vi så flybilletterne med posten. Nu virker det hele ikke længere så fjernt. Mindre end 2 uger til afgang! Heldigvis får vi også lov at tage vores cykler med. I flyet er der kun plads til et begrænset antal cykler, men vores har nu altså fået plads.

Imorgen prøver vi nok at skille cyklerne ad en extra gang – bare for at være sikre på, at alt er som det skal være. De skal være klar til turen!: Pedalerne skal af, styret skal drejes, sadlen skal sættes ned, osv. og så skal den i sovepose. Vi har besluttet at lade cyklerne transportere i poser istedet for kasser. Alle mulige mennesker har mange forskellige meninger om den ting. Den ene har bedre erfaringer med en pose, fordi man så stadig kan se, at der er tale om en cykel og kan rulle den, og der bliver tit kastet med cykelkasserne. Andre siger at cyklen hurtigere bliver beskadiget, hvis den kun er beskyttet af en tynd pose. Nu har vi ihvertfald valgt, og så ser vi hvad der sker.

Så imorgen prøver vi lige at se om vi stadig kan skrue alle skruerne løs uden problemer, så vi ikke pludselig står i lufthavnen uden at kunne forberede cyklerne til turen. Det kunne være kønt…

Idag og imorgen skal vi også lige cykle nogen kilometer for at tage et par dage i træk, hvor vi er på cyklerne. Desuden mangler vi stadig traveller cheques og lidt andre sager, som I kan finde i packlisten ovre til højre.

Comments 2

 1. Hold da op!
  Sikken tur, sikke langt, sikke oplevelser der venter!

  Jeg glæder mig vildt (og har længe gjort det, men det rykker jo pludselig så svimlende nær) til at vide, at nu sidder I i flyet og er på vej fulde af forventninger og med sommerfugle i maven. Når jeres sommerfugle så en gang når så langt, at de kan baske med vingerne i Kina, kan jeg sikkert mærke det i Danmark – engang! (“The butterfly effect”). Det bliver sjovt.

  Ret flot blog!

  Regner I med, at der er netcafeer på den kinesiske mur?

  😉

  /mor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *